Sklop fotografskih dogodkov

Kreativna studijska fotografija s Klemnom Razingerjem, fotografska delavnica

Sobota, 30. junij 2018, ob 11. uri

Fotografsko delavnico kreativne studijske fotografije vodi fotograf Klemen Razinger. Udeležencem bodo predstavili osnove studijske fotografije, seznanili se bodo s studijsko opremo in se preizkusili v fotografiranju na konkretnih primerih.

Potrebna predhodna prijava preko spletnega obrazca tukaj.

Delo bo potekalo s studijsko opremo Studia X (luči, stojala, modifikatorji in ostalo). Zaželeno pa je, da udeleženci s sabo prinesejo svoj fotoaparat, spominsko kartico, računalnik in ostalo opremo, če jo uporabljajo pri svojem delu.

Cena delavnice: 60 evrov.
Za člane Kluba študentov občine Celje in udeležence fotografske delavnice Celje FOKUS 2017: 50 evrov.

Lokacija: Studio X, Opekarniška cesta, Celje (dvorana Zlatorog).

 

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Projekt 365: vsakdan ujet v fotografije

365 dni, 365 fotografij. Mladi fotografi pripovedujejo celoletno zgodbo s podobami. Na videz preprosta naloga se izkaže za pravi izziv.

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Arhiv novic