Celjski mladinski center

MCC

MCC

MCC atrij

MCC atrij

vhod v MCC hostel in MCC kavarno

vhod v MCC hostel in MCC kavarno

park za Mladinskim centrom Celje

park za Mladinskim centrom Celje

Celjski mladinski center (MCC) je prostor druženja, izobraževanja in kulturnih dogodkov v Celju. Med fotografsko delavnico Celje FOKUS zagotavlja prostor za nemoteno izvajanje predavanj, konzultacij in ostalih aktivnosti v učilnici in večnamenski dvorani.

Pomemben del centra je MCC Hostel ali hiša legend, ki je ekološko naravnan in ima odlični izkoristek naravnih virov. Vsaka soba je unikatna, zasnovali so jih umetniki, ki so v njih povezali celjske mite in legende iz preteklosti.

Povsem prenovljena je MCC Kavarna, ki ostaja prijeten kotiček druženja. Pred kratkim pa so odprli tudi Brkatega soma, kavarno ob Šmartinskem jezeru, ki omogoča sprostitev.

Več o Celjskem mladinskem centru in MCC hostlu lahko preberete tukaj.
 

 

 

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Projekt 365: vsakdan ujet v fotografije

365 dni, 365 fotografij. Mladi fotografi pripovedujejo celoletno zgodbo s podobami. Na videz preprosta naloga se izkaže za pravi izziv.

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Arhiv novic