41. številka revije Digitalna Kamera

Ponedeljek, 28. junij 2010

Izšla je nova, 41. številka revije Digitalna kamera. V reviji, natančneje na 12. strani je predstavljena tudi Fotografska delavnica Celje FOKUS. Na tej strani najdete tudi kupon v vrednosti 30 EUR, s katerim se lahko delavnice udeležite le za 120 EUR. Popust ne velja za študente in dijake, za katere je posebna ponudba objavljena na tej povezavi (Cena delavnice).
V 41. številki revije Digitalna kamera pa si lahko poleg predstavitve Fotografske delavnice Celje FOKUS preberete tudi več o umetniški fotokompoziciji, IR fotografiji in izveste še več o slavnem češkem fotografu Janu Saudku ter seveda vse o sodobni fotografski opremi.

Revija Digitalna kamera je naprodaj v vseh bolje založenih trafikah in večjih bencinskih servisih Petrol.

vir: Digitalna kamera

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic