Izšla je nova številka revije Digitalna Kamera

Četrtek, 30. junij 2011
47. številka Digitalne Kamere

47. številka Digitalne Kamere

Poletje je prineslo 47. številko Digitalna Kamera. Največ pozornosti v novi številki namenjajo eni najtežjih fotografskih zvrsti na sploh – umetniškemu aktu. Na 12 straneh ponujajo tako znanja o osvetljavi, poziranju kot o samem fotografiranju aktov. Prav bodo prišli namigi, kako poiskati model in kako uporabljati dovoljenje modela. Preberemo lahko primerjalni test 50-mm objektivov in intervju z Aleksandrom Čufarjem, ambasadorjem slovenskih fotografov.
Tudi v tej številki revije za sodobnega fotografa lahko prelistamo med stalnimi rubrikami, kot so Fotograf leta, Nepozabno, Šola Photoshopa, Klik!.

 

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Projekt 365: vsakdan ujet v fotografije

365 dni, 365 fotografij. Mladi fotografi pripovedujejo celoletno zgodbo s podobami. Na videz preprosta naloga se izkaže za pravi izziv.

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Arhiv novic