53. številka revije Digitalna Kamera v prodaji

Torek, 3. julij 2012

53. številka revije Digitalna Kamera je na policah. Težko pričakovana številka razkriva podrobnosti letošnje delavnice Celje FOKUS 2012, revija pa skriva tudi poseben popust za udeležence.  Ustvarjalci revije so podrobneje preizkusili NIKON D800. Prebrskajte 50 nasvetov kako prihraniti čas, pravilno nastaviti aparat pred pričetkom fotografiranja ter kako kreativno fotografirati cvetje. Vse to in še več v 53. reviji Digitalne Kamere.

vir: Digitalna Kamera

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic