Balkan Pank

Torek, 22. april 2014
Balkan Pank

Balkan Pank

Eden izmed mentorjev fotografske delavnice Celje FOKUS v letih 2012 in 2013, Jože Suhadolnik, se v maju vrača v Celje z razstavo in predstavitvijo nove knjige Balkan Pank. Gostili ga bodo v AQ Galeriji v celjski umetniški četrti, kjer se bodo pogovarjali o časih punkovske revolucije, o časih, ko so aretirali ljudi samo zato, ker so nosili Sex Pistols badge. Fotografije Jožeta Suhadolnika odkrivajo originalni pogled na čase nekdanje Jugoslavije med leti 1979 in 1989, ko je v komunistični deželi živel punk.

Dela bodo na ogled v AQ Galeriji v Celju, avtorja bodo gostili v petek, 16. maja 2014, ob 20.00.

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Projekt 365: vsakdan ujet v fotografije

365 dni, 365 fotografij. Mladi fotografi pripovedujejo celoletno zgodbo s podobami. Na videz preprosta naloga se izkaže za pravi izziv.

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Arhiv novic