Bili smo na Fotoantiki

Torek, 10. junij 2014

Fotografske debate so zaznamovale tudi letošnjo Fotoantiko v ljubljanskih Križankah.
 

 


Fotografsko delavnico Celje FOKUS vsako leto predstavimo tudi na Fotoantiki. Nedeljsko dopoldne je minilo v dobrem vzdušju in fotografski družbi. Fotografski dogodek je bil namenjen izmenjavanju informacij in srečanju fotografov. Ekipa Zavoda FOKUS je poleg najnovejšega filma, ki napoveduje letošnjo delavnico, predstavila tudi Camero Obscuro, v sodelovanju z Muzejem novejše zgodovine Celje pa tudi knjižno gradivo znamenitega celjskega fotografskega mojstra Josipa Pelikana.

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic