Brezplačne fotografske delavnice in predavanja

Nedelja, 6. oktober 2013

Kolegi iz Fotografskega društva Celje pripravljajo dneve odprtih vrat, ki so jih naslovili Oko in motiv. V dnevih od 14. do 19. oktobra ponujajo brezplačne kratke delavnice o osnovah fotografije, fotografiranje v studiu in delo z našo Camero Obscuro. Zvrstila se bodo predavanja Gorazda Goloba (naravoslovna fotografija), Mirana Orožima (popotniška fotografija) in Jožeta Suhadolnika (Fotoreportaža – med realnostjo in dogmo).

Fotografi štirih celjskih klubov FD Celje, SVIT, FD Cinkarna in FD Železarna Štore bodo 16. oktobra, ob 18. uri, v Železarskem muzeju na Teharjah odprli razstavo fotografij ”Celje v fotografiji”.

Več info dobiš tukaj:
http://www.fd-celje.si/fdc/index.php/en/novice/35-novice-stran/83-oko-in-motiv

 

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Projekt 365: vsakdan ujet v fotografije

365 dni, 365 fotografij. Mladi fotografi pripovedujejo celoletno zgodbo s podobami. Na videz preprosta naloga se izkaže za pravi izziv.

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Arhiv novic