Celje FOKUS na Koroškem

Ponedeljek, 7. april 2014
Celje FOKUS na sejmu

Celje FOKUS na sejmu

Tudi na Koroškem dnevu fotografije bomo predstavili šestdnevno dogajanje na letošnji delavnici Celje FOKUS, ki jo pripravljamo od 14. do 19. julija. Fotografski dan pripravlja Fotoklub Koroška v soboto, 12. aprila, od 10. do 17. ure. V tem času se bodo zvrstile razstave in strokovna predavanja, poleg prodajno-predstavitvenih programov bodo obiskovalci lahko preizkusili opremo. Ekipa Celje FOKUS vam bo predstavila najnovejši kratki film, ki napoveduje letošnjo fotografsko delavnico, z nami gre tudi Camera Obscura.

Se vidimo!

2.Koroški dan fotografije
MKC Hostel
Ozare 18, Slovenj Gradec

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Projekt 365: vsakdan ujet v fotografije

365 dni, 365 fotografij. Mladi fotografi pripovedujejo celoletno zgodbo s podobami. Na videz preprosta naloga se izkaže za pravi izziv.

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Arhiv novic