Celje FOKUS ponovno na Fotoantiki

Četrtek, 31. maj 2012
Zavod FOKUS na Fotoantiki v letu 2011

Zavod FOKUS na Fotoantiki v letu 2011

Fotoantika
nedelja, 3. junij od 9.00 - 14.00 ure
Križanke v Ljubljani

Kot vsako leto se bo Zavod FOKUS tudi letos udeležil tradicionalne, letos že 35. FOTOANTIKE. V ljubljanskih Križankah vam bomo predstavili program letošnje delavnico Celje FOKUS, lahko pa boste tudi pogledali skozi našo Camero Obscuro. Vabljeni!

vir: Zavod FOKUS

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic