Celje ujeto v objektiv

Sreda, 22. julij 2009

Udeleženci petdnevne fotografske delavnice Celje FOKUS so minuli teden skupaj z izkušenimi mentorji ustvarjali zanimive in predvsem drugačne zgodbe mesta Celja. Nepozabno doživetje za vseh 13 udeležencev je vsekakor predstavljal stekleni fotografski atelje Josipa Pelikana, v katerem so udeleženci imeli priložnost fotografirati. V soboto so na zaključnem delu udeleženci prejeli priznanja, gledalci pa so lahko uživali v krajšem filmu posnetem med delavnico. Fotografije udeležencev, ki so jih ustvarjali na delavnici, bodo arhivirane v Muzeju novejše zgodovine Celje, ogledate pa si jih lahko tudi na spletni strani v rubriki fotogalerija.

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Projekt 365: vsakdan ujet v fotografije

365 dni, 365 fotografij. Mladi fotografi pripovedujejo celoletno zgodbo s podobami. Na videz preprosta naloga se izkaže za pravi izziv.

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Arhiv novic