Ceneje na delavnico le do 15. junija!

Torek, 9. junij 2015

Pripravili smo ugodne cene za udeležbo na delavnici Celje FOKUS in na Masterclassu. Na delavnico se lahko ceneje prijaviš do 15. junija, cenik delavnice najdeš tukaj, Masterclassa pa tukaj.

Fotografska delavnica Celje FOKUS je namenjena tistim, ki želite širiti svoje fotografsko obzorje, pridobiti nova znanja in ustvarjati fotografske zgodbe. Delo je organizirano v manjših skupinah, znotraj katerih vam mentorji individualno namenijo svoj čas.

Masterclass je namenjen že izkušenim fotografom, ki želijo nadgraditi svoje delo s pomočjo svetovno uveljavljene mentorice Masterclassov Anastasie Taylor-Lind.

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Projekt 365: vsakdan ujet v fotografije

365 dni, 365 fotografij. Mladi fotografi pripovedujejo celoletno zgodbo s podobami. Na videz preprosta naloga se izkaže za pravi izziv.

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Arhiv novic