Delavnica na isti, vendar prenovljeni lokaciji

Torek, 27. april 2010

Celje FOKUS se bo tudi to leto odvijal v sklopu kompleksa MCC, ki bo letos zaživel v novi podobi. Do pričetka delavnice Celje FOKUS bo v celoti prenoveljen MCC, njegov atrij in kavarna MCC port, vrata pa bo odprl novi MCC hostel.

Nudil bo prenočišče 42 osebam v 11 sobah, od tega bodo 4 več posteljne, 5 dvoposteljnih in dve enoposteljni. Nudil bo seminarske prostore, dvorano, prostor za druženje s kuhinjo, pralnico, neomejen WiFi dostop.

V času delavnice Celje FOKUS pripravljamo za udeležence posebno ponudbo. Udeleženci bodo lahko izbirali med različnimi paketi, ki bodo vključevali udeležbo na delavnici in bivanje v mladinskem hotelu MCC hostel.

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic