Dijaki fotografirali za razstavo Street FOKUS

Petek, 14. maj 2010
Zadnja navodila pred fotografiranjem za razstavo Street FOKUS

Zadnja navodila pred fotografiranjem za razstavo Street FOKUS

V sredo, 12. maja ob 11.00 uri so dijaki celjskih srednjih šol v okviru projekta Street FOKUS poprijeli za fotoaparate za enkratno uporabo in fotografirali po mestu Celju. Fotografije, ki so jih ujeli v objektiv bodo razstavljene od 13. julija do 1. avgusta na celjskem Starem Gradu, v stolpu nad Pelikanovo potjo.

Na razstavi Street FOKUS bodo na ogled postavljene najboljše fotografije dijakov po izboru mentorjev poletne fotografske delavnice Celje FOKUS, razstavo in delavnico pa bo v torek, 13. julija ob 20.00 uri otvorila poslanka RS, mag. Andreja Riher.

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic