Napovedujemo: FOKUS v PREREZU

Ponedeljek, 21. april 2014

Letošnja osvežena ekipa mentorjev naše fotografske delavnice že pripravlja svoje serije fotografij, ki jih bodo na ogled postavili na razstavi FOKUS v PREREZU. Vse skupaj že malo diši po julijskem fotografskem dogajanju, to je priložnost, da srečate svoje stare kolege in spoznate nove, hkrati pa iz prve roke dobite povsem sveže informacije o letošnjem dogajanju na Celje FOKUS.

Odprtje razstave: Petek, 9. maj 2014, ob 20.00 v galeriji Plevnik-Kronkowska, Razlagova ulica 9, Celje.

Razstavlja šest mentorjev delavnice: Mimi Antolović, Jaka Babnik, Jure Kravanja, Peter Rauch, Klemen Razinger in Matic Zorman. Razstava bo na ogled do 24. maja 2014.

                                           

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Projekt 365: vsakdan ujet v fotografije

365 dni, 365 fotografij. Mladi fotografi pripovedujejo celoletno zgodbo s podobami. Na videz preprosta naloga se izkaže za pravi izziv.

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Arhiv novic