Napovedujemo: FOKUS v PREREZU

Ponedeljek, 21. april 2014

Letošnja osvežena ekipa mentorjev naše fotografske delavnice že pripravlja svoje serije fotografij, ki jih bodo na ogled postavili na razstavi FOKUS v PREREZU. Vse skupaj že malo diši po julijskem fotografskem dogajanju, to je priložnost, da srečate svoje stare kolege in spoznate nove, hkrati pa iz prve roke dobite povsem sveže informacije o letošnjem dogajanju na Celje FOKUS.

Odprtje razstave: Petek, 9. maj 2014, ob 20.00 v galeriji Plevnik-Kronkowska, Razlagova ulica 9, Celje.

Razstavlja šest mentorjev delavnice: Mimi Antolović, Jaka Babnik, Jure Kravanja, Peter Rauch, Klemen Razinger in Matic Zorman. Razstava bo na ogled do 24. maja 2014.

                                           

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic