Festival ali delavnica?

Ponedeljek, 4. april 2016

Fotografska delavnica Celje FOKUS je del istoimenskega festivala avtorske fotografije. Poleg delavnice se v tem času zvrstijo še razstave, tematski pogovori, intervencije v prostoru, predvsem pa prijetna fotografska druženja.

Že lani smo fotografsko delavnico Celje FOKUS nadgradili v festival avtorske fotografije. Dogajanje ponuja edinstveno druženje za fotografe, festival pa pokaže trende na področju ustvarjanja, avtorske fotografije na različnih področjih. To je priložnost, da nadgradiš svoje znanje, najdeš navdih za delo, izveš novosti in spoznaš, kako delajo drugi.

 

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic