Foto sejem v Novi Gorici

Sreda, 2. april 2014

V soboto, 5. aprila, od 10. do 17. ure, vam bo ekipa Celje FOKUS na voljo na novogoriškem fotosejmu. Predstavili bomo letošnjo delavnico, ki jo pripravljamo med 14. in 19. julijem. Na našem razstavnem prostoru si boste lahko premierno ogledali nov kratki film, ki napoveduje Celje FOKUS 2014, z nami bodo tudi nekateri mentorji delavnice, ki jih boste lahko pocukali za rokav in jih vprašali o podrobnostih letošnjega dogajanja.
Na fotosejmu kolegi iz Fotokluba Vipava v sodelovanju s hrvaškim fotoklubom Svijet Fotografije pripravljajo še ponudbo nove in rabljene foto in video opreme po akcijskih cenah, možnost preizkušanja opreme ter strokovna predavanja.

Tretji mednarodni foto sejem najdete na naslovu: 
Dvorana Milojke Štrukelj, Delpinova 7, 5000 Nova Gorica.

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Projekt 365: vsakdan ujet v fotografije

365 dni, 365 fotografij. Mladi fotografi pripovedujejo celoletno zgodbo s podobami. Na videz preprosta naloga se izkaže za pravi izziv.

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Arhiv novic