Fotografije letošnje delavnice

Petek, 10. avgust 2012
Udeleženci, mentorji in ekipa, ki je snovala letošnji Celje FOKUS

Udeleženci, mentorji in ekipa, ki je snovala letošnji Celje FOKUS

Vsakoletni projekciji fotografij, ki jih udeleženci ustvarijo v času delavnice, se je letos pridružila prava fotografska razstava. Najrazličnejši formati fotografij so razstavljeni na stenah MCC Hostla in ker je to najbolje doživeti v živo, je razstava na ogled vsak dan. Udeleženci s svojimi serijami marsikaj sporočajo javnosti, za vse neučakane pa so fotke na voljo tudi v spletni galeriji. Klik, klik.
 

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic