Fotografije pod rdečo lučjo

Sreda, 7. maj 2014
Delo v temnici

Delo v temnici

Delavnica Celje FOKUS je zasnovana tako, da vsakemu udeležencu z različnim predznanjem omogoča njegov lastni razvoj, delo na področju kreativne avtorske fotografije in ustvarjanje fotografskih zgodb.
Celi četi najsodobnejših digitalnih fotoaparatov pa dodamo tudi možnost ustvarjanja s Camero Obscuro in delo v temnici. Z delom pod rdečo lučjo starejše generacije obudijo spomin na čase brez digitalnih fotoaparatov, mlajši pa podoživijo čare, ki jih je prinašala fotografija nekoč.

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic