Fotografski natečaj >>CELJE - KOT DOMA<<

Petek, 15. april 2011
Friderikov stolp

Friderikov stolp

Zavod za kulturne prireditve in turizem Celeia Celje razpisuje natečaj za najboljšo razglednico na temo »CELJE – KOT DOMA«.
Mesto Celje v aprilu 2011 praznuje 560. obletnico svojega obstoja, ob tej priložnost pa želi mesto obletnico obeležiti na poseben način - z novo razglednico.
Natečaj traja od 15.4. do vključno 16.5.201, komisija pa bo fotografije izbrala do 20.5.2011. Imena zmagovalcev bodo objavljena do 1.6.2011 na spletni strani www.celeia.info. Želja organizatorjev razpisa je najti trenutek, posebnost, podrobnost mesta, ki do sedaj še ni bila ujeta v objektiv in oblikovanje novih razglednic za mesto, ki bi bile reprezentativne, hkrati pa bi izražale tudi »pogled« skozi vaše oči.

Več informacij o razpisu najdete na strani Zavoda Celeia.

 

vir: Zavod Celeia

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic