Fotosejem v Novi Gorici

Nedelja, 3. marec 2013

Na Primorskem bomo premierno predstavili naš sveži promocijski film za letošnjo delavnico Celje FOKUS, nove Camere Obscure so tudi že pripravljene, da naredimo kakšno zanimivo fotografijo. Kot promotorji ateljeja Josipa Pelikana bomo s seboj prinesli tudi zanimive knjige in ostala gradiva fotografskega mojstra Josipa Pelikana, ki jih je izdal Muzej novejše zgodovine Celje. Predvsem pa bomo skupaj udarili kakšno fotografsko in predstavili novosti letošnje fotografske delavnice Celje FOKUS, ki bo od 15. do 20. julija 2013.
Dobimo se na mednarodnem fotosejmu v Novi Gorici, 23. marca, od 10 do 17. ure. Sejem fotoklub Vipava organizira v dvorani Milojke Štrukelj (Delpinova 7, Nova Gorica). 

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic