Iščejo fotografijo leta

Torek, 26. november 2013
Emzin 2014

Emzin 2014

Da bi spodbudili razvoj kakovostne avtorske in reportažne fotografije, pri reviji Emzin razpisujejo natečaj.
Letošnja edicija natečaja je slavnostna, saj praznujejo 20. obletnico podeljevanja nagrad. Dela za Fotografijo leta lahko pošljete do 14. januarja 2014, ocenila jih bo strokovna komisija, ki jo sestavljajo: hrvaški fotoreporter Darko Bandič, direktorica Emzina Metka Dariš, nemški fotograf Peter Granser, češki fotograf Evžen Sobek in kusto Sarival Sosič.

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Projekt 365: vsakdan ujet v fotografije

365 dni, 365 fotografij. Mladi fotografi pripovedujejo celoletno zgodbo s podobami. Na videz preprosta naloga se izkaže za pravi izziv.

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Arhiv novic