Iščemo modele: Bi stopil/a pred fotografski objektiv?

Torek, 1. julij 2014

Te veseli delo s fotografi in med fotografskimi objektivi, dobra družba in bi rad imel estetske, umetniške fotografije? Potem se javi, iščemo foto modele za delavnico Celje FOKUS.

Druženje na Celje FOKUS je sproščeno, prijateljsko zasnovano, naši fotografi in fotografinje so polni umetniških idej, ki jih lahko uresničijo s pomočjo modelov. Na delavnici poudarjamo fotografske zgodbe, estetske fotografije, smisel za umetnost. Če uživaš pred fotografskim objektivom, te vabimo, da se nam pridružiš. Ni pomembno, ali že imaš izkušnje pri delu s fotografi, ali pa bo to zate prvič. Pomembno je, da te stvar veseli in da ti ni problem nasmeška podariti fotografu. Dobra družba in fino vzdušje zagotovljeno.
Če imaš čas med 14. in 19. julijem, se prijavi na info@celjefokus.si in pripiši, da se prijavljaš za model.

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic