Jaz sem 5. element

Sreda, 16. november 2011

Nikonov dan fotografije
''Jaz sem 5. element''
18. november 2011

Viba Film
Stegne 5
1000 Ljubljana

Nikon tudi letos za ljubitelje fotografije organizira zdaj že tradicionalno najbolj obiskan fotografski dogodek v Sloveniji – Nikonov dan fotografije. Potekal bo 18. novembra v prostorih VIBA FILM-a v Ljubljani , kjer se boste fotografski navdušenci lahko podrobneje seznanili s fotografijo, delom profesionalnih fotografov, nadgradili svoje fotografsko znanje med fotografiranjem modelov in različnih scen ter preizkusili Nikonove fotoaparate in opremo. Letos se bomo še posebej osredotočili na spoznavanje Nikonove tehnološke novosti – najhitrejšega fotoaparata na svetu – Nikon 1.

  • Nikon 1 – najhitrejši in najmanjši sistem fotoaparatov
  • vznemirljive fotografske zgodbe Nikonovih profesionalnih fotografov
  • spoznavanje podrobnosti in preizkus Nikonovih fotoaparatov in opreme
  • pogovor z Arnetom Hodaličem
  • fotografiranje profesionalnih modelov in zanimivih scen
  • brezplačna storitev Check & Clean
  • modna revija spodnjega perila
  • sodelujte v žrebanju in postanite ponosni lastnik Nikon 1 J1

Letošnji dogodek poteka pod sloganom »Jaz sem 5. element«. Skozi dogajanje vas bo s fotografskimi namigi in nasveti vodil radijski voditelj in fotograf Sašo Papp.

vir: Nikon Svet

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic