Kako ceneje na Celje FOKUS?

Četrtek, 29. maj 2014

Celje FOKUS je namenjen fotografom in tistim, ki bi to šele postali. In ja, ni pomembno, kakšno je tvoje fotografsko predznanje. Če že vse obvladaš, boš z našimi izvrstnimi mentorji dobil nekaj več. Če delaš prve korake v fotografiji, pa te sploh čaka cela pustolovščina, pri kateri ti bodo tudi v pomoč naši mentorji.
Letošnja fotografska delavnica Celje FOKUS je zasnovana nekoliko drugače kot v preteklih letih. Še bolj skrbno so izbrani mentorji, ki udeležencem individualno namenijo svoj čas in kot strokovnjaki vsak na svojem področju ponujajo specializirana znanja s področja fotografije. Še vedno pa poudarjamo razvoj fotografov kot avtorjev, ki s pomočjo fotografij odpirajo svoj pogled na svet. Bolj kot to, s kakšnim fotoaparatom delajo, je pomembno ustvarjanje fotografske zgodbe.

Cenik delavnice

Prijavnica

Na ogled fotoknjige in fotozini

Skoraj 30 ustvarjalcev sodeluje na skupinski razstavi fotoknjig in fotozinov na letošnjem Celje FOKUS.

Fotografska delavnica

Celje FOKUS poudarja odnos do avtorske fotografije, ustvarjanja fotografskih zgodb, ki presegajo zmožnost ustvarjanja naključnih posameznih kakovostnih fotografij.

Fotografije na fasadah

Malo drugačno doživetje fotografske razstave ponuja Art Crawl.

Fotografija pomaga razumeti življenje

Nemška fotografinja Ina Niehoff v svojem najnovejšem opusu raziskuje odnose med ljudmi, kraji in stvarmi.

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Arhiv novic