Kako ceneje na Celje FOKUS?

Četrtek, 29. maj 2014

Celje FOKUS je namenjen fotografom in tistim, ki bi to šele postali. In ja, ni pomembno, kakšno je tvoje fotografsko predznanje. Če že vse obvladaš, boš z našimi izvrstnimi mentorji dobil nekaj več. Če delaš prve korake v fotografiji, pa te sploh čaka cela pustolovščina, pri kateri ti bodo tudi v pomoč naši mentorji.
Letošnja fotografska delavnica Celje FOKUS je zasnovana nekoliko drugače kot v preteklih letih. Še bolj skrbno so izbrani mentorji, ki udeležencem individualno namenijo svoj čas in kot strokovnjaki vsak na svojem področju ponujajo specializirana znanja s področja fotografije. Še vedno pa poudarjamo razvoj fotografov kot avtorjev, ki s pomočjo fotografij odpirajo svoj pogled na svet. Bolj kot to, s kakšnim fotoaparatom delajo, je pomembno ustvarjanje fotografske zgodbe.

Cenik delavnice

Prijavnica

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic