Lepotica s pomarančami

Torek, 13. marec 2012
Leporica s pomarančami

Leporica s pomarančami

V soboto, 17. marca ob 19.00 vabljeni na otvoritev nove Galerije v Mariboru in razstave Lepotica s pomarančami, avtorice Iris Anam Cara. Nova galerija bo svoja vrata odprla na Gosposki ulici 28 v I. nadstropju v Mariboru.
Avtorica Iris Anam Cara bo predstavila serijo fotografij Lepotica s pomarančami, del razstavljenih fotografij je bilo moč videti lanskega julija na zaključni projekciji delavnice Celje FOKUS 2011. Na otovritivi bo z glasbo razveseljevala Severa Gjurin, nekaj besed o razstavi pa bo povedal tudi priznan fotograf Peter Koštrun.
Peter Koštrun na fotografski delavnici Celje FOKUS že nekaj časa redno sodeluje kot mentor.

vir: Zavod FOKUS

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic