Lepotica s pomarančami

Torek, 13. marec 2012
Leporica s pomarančami

Leporica s pomarančami

V soboto, 17. marca ob 19.00 vabljeni na otvoritev nove Galerije v Mariboru in razstave Lepotica s pomarančami, avtorice Iris Anam Cara. Nova galerija bo svoja vrata odprla na Gosposki ulici 28 v I. nadstropju v Mariboru.
Avtorica Iris Anam Cara bo predstavila serijo fotografij Lepotica s pomarančami, del razstavljenih fotografij je bilo moč videti lanskega julija na zaključni projekciji delavnice Celje FOKUS 2011. Na otovritivi bo z glasbo razveseljevala Severa Gjurin, nekaj besed o razstavi pa bo povedal tudi priznan fotograf Peter Koštrun.
Peter Koštrun na fotografski delavnici Celje FOKUS že nekaj časa redno sodeluje kot mentor.

vir: Zavod FOKUS

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Projekt 365: vsakdan ujet v fotografije

365 dni, 365 fotografij. Mladi fotografi pripovedujejo celoletno zgodbo s podobami. Na videz preprosta naloga se izkaže za pravi izziv.

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Arhiv novic