Leseni ONDU fotoaparati obnoreli svet

Torek, 2. julij 2013
Elvis Halilović

Elvis Halilović

Zavod FOKUS in podjetje ONDU sta združila moči. Elvis Halilović, ki izdeluje slavne, preproste, lesene in estetsko dovršene pinhole kamere, bo obiskal udeležence Celje FOKUS. Izdelal bo tudi camere obscure oziroma pinhole kamere, ki jih bodo udeleženci na delavnici Celje FOKUS lahko ekskluzivno preizkusili.
ONDU pinhole kamere imajo dušo, primerne so tako za začetnike kot profesionalce, svetlobo lovijo na fotopapir oziroma fotografski film. 

Elvis se nam bo s svojimi lesenimi ONDU kamerami pridružil v sredo, 17. julija ob 19. uri v Atriju Celjskega mladinskega centra. Vabljeni v našo in njegovo družbo.

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Projekt 365: vsakdan ujet v fotografije

365 dni, 365 fotografij. Mladi fotografi pripovedujejo celoletno zgodbo s podobami. Na videz preprosta naloga se izkaže za pravi izziv.

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Arhiv novic