Leseni ONDU fotoaparati obnoreli svet

Torek, 2. julij 2013
Elvis Halilović

Elvis Halilović

Zavod FOKUS in podjetje ONDU sta združila moči. Elvis Halilović, ki izdeluje slavne, preproste, lesene in estetsko dovršene pinhole kamere, bo obiskal udeležence Celje FOKUS. Izdelal bo tudi camere obscure oziroma pinhole kamere, ki jih bodo udeleženci na delavnici Celje FOKUS lahko ekskluzivno preizkusili.
ONDU pinhole kamere imajo dušo, primerne so tako za začetnike kot profesionalce, svetlobo lovijo na fotopapir oziroma fotografski film. 

Elvis se nam bo s svojimi lesenimi ONDU kamerami pridružil v sredo, 17. julija ob 19. uri v Atriju Celjskega mladinskega centra. Vabljeni v našo in njegovo družbo.

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic