Letošnji urnik delavnice Celje FOKUS

Četrtek, 29. maj 2014
del zveste Celje FOKUS ekipe

del zveste Celje FOKUS ekipe

Da bomo iz fotografskega tedna dobili kar največ, se fotografska delavnica začne že v ponedeljek dopoldne. Prinesi dobro voljo, veliko idej in fotografskih želja. Kadar ideja ni dovolj in potrebuješ še super lokacijo, lušten model ali žvečilko za svež dah, nas pocukaj za rokav, fantje iz ekipe Celje FOKUS se vedno potrudijo pri iskanju vsega (ne)mogočega.
Nič ne de, če ne poznaš Celja, letos si bomo mesto ogledali skozi fotografske in umetniške oči, mogoče ti pade še kakšna super misel. Več o urniku najdeš tukaj.

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic