Masterclass z Anastasio Taylor-Lind

Torek, 9. junij 2015

Izbrana je bila za World Press Photo Joop Swart Masterclass, sicer pa je prijateljica Donalda Webra. Ukvarja se z dokumentarno fotografijo, zanimajo pa jo predvsem fotografske zgodbe, povezane z ženskami, pravicami do rojstev, družbe in vojne.

Na Celje FOKUS bo oblikovala majhno skupino fotografov, ki želijo nadgraditi svoje delo. Pomagala jim bo z vodenjem in strokovno podporo tudi na področju freelance kariere.

Več o Masterclassu preberi tukaj.

 

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic