Mimi Antolović: Mojstrica beauty in modne fotografije

Torek, 1. julij 2014
Mimi Antolović

Mimi Antolović

Veseli smo, da lahko v letošnji ekipi mentorjev Celje FOKUS predstavimo tudi Mimi Antolović. Je edina ženska v naši sicer moški ekipi fotografov. Odlikuje jo izjemen smisel za estetiko. Njeno delo je najbolj znano v slovenski lepotni in modni fotografiji, čeprav je vsestranska fotografinja in jo veseli tudi delo z otroki.

Kakšen je vaš odnos do fotografije?
Foto+Mimi= sožitje.

Česa se najbolj veselite na letošnji delavnici Celje FOKUS?
Ko še ne veš kaj te čaka… V ozadju se sliši glasba iz grozljivke (smeh), ne vem, kaj pričakovati, nisem še bila na Celje FOKUS (smeh).

Fotografski trenutek, ki vam je najbolj ostal v spominu?
Kar nekaj jih je. Težko je izločiti enega in ga izpostaviti. No, mogoče kakšnega povem na delavnici. (smeh)

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic