Mimi Antolović: Mojstrica beauty in modne fotografije

Torek, 1. julij 2014
Mimi Antolović

Mimi Antolović

Veseli smo, da lahko v letošnji ekipi mentorjev Celje FOKUS predstavimo tudi Mimi Antolović. Je edina ženska v naši sicer moški ekipi fotografov. Odlikuje jo izjemen smisel za estetiko. Njeno delo je najbolj znano v slovenski lepotni in modni fotografiji, čeprav je vsestranska fotografinja in jo veseli tudi delo z otroki.

Kakšen je vaš odnos do fotografije?
Foto+Mimi= sožitje.

Česa se najbolj veselite na letošnji delavnici Celje FOKUS?
Ko še ne veš kaj te čaka… V ozadju se sliši glasba iz grozljivke (smeh), ne vem, kaj pričakovati, nisem še bila na Celje FOKUS (smeh).

Fotografski trenutek, ki vam je najbolj ostal v spominu?
Kar nekaj jih je. Težko je izločiti enega in ga izpostaviti. No, mogoče kakšnega povem na delavnici. (smeh)

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Projekt 365: vsakdan ujet v fotografije

365 dni, 365 fotografij. Mladi fotografi pripovedujejo celoletno zgodbo s podobami. Na videz preprosta naloga se izkaže za pravi izziv.

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Arhiv novic