Na mariborskem Lentu FOKUS V PREREZU

Četrtek, 13. junij 2013

Po odprtju razstave FOKUS V PREREZU v Celju, na kateri se vsako leto predstavijo mentorji fotografske delavnice Celje FOKUS, se razstava seli v Maribor. V ponedeljek, 17. junija, bo tako zaživelo simpatično dvorišče v središču mesta, kjer domuje galerija Sij (Gosposka ulica 28, Maribor). V kotičku miru sredi mestnega vrveža bodo na novo zaživele fotografije, ogled je možen vsak dan od 9. do 19. ure. Slavnostna zatvoritev razstave pa bo v četrtek, 27. junija, ob 19.30 uri, spremljala jo bo predstavitev fotografske delavnice Celje FOKUS 2013.

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Projekt 365: vsakdan ujet v fotografije

365 dni, 365 fotografij. Mladi fotografi pripovedujejo celoletno zgodbo s podobami. Na videz preprosta naloga se izkaže za pravi izziv.

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Arhiv novic