Naj bo to teden zate!

Torek, 9. junij 2015

Bolj kot tehnično znanje vsa leta v ospredje postavlja ustvarjanje fotografskih zgodb. Letos boste lahko ustvarjali z mentorji Klemnom Razingerjem, Matjažem Očkom, Jakom Babnikom in Matevžem Paternostrom. Ti vam bodo individualno namenili svoj čas, delo pa je organizirano v manjših skupinah.

Celje FOKUS letos poleg fotografske delavnice prinaša še fotografske razstave, pogovore o fotografiji, filmski večer in predvsem sproščeno druženje s pisano druščino, ki jo zanima točno to, kar tebe – fotografija.

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Projekt 365: vsakdan ujet v fotografije

365 dni, 365 fotografij. Mladi fotografi pripovedujejo celoletno zgodbo s podobami. Na videz preprosta naloga se izkaže za pravi izziv.

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Arhiv novic