Nov kratki film

Nedelja, 5. maj 2013

Kaj vse bomo letos počeli na delavnici, si lahko ogledaš v našem novem kratkem filmu. Šest let fotografske delavnice, šest načinov fotografiranja, šest je zgodb v filmu, svojo pa boš na delavnici s pomočjo mentorjev izdelal sam. Že na snemanju filma smo se zabavali, zato smo prepričani, da bo tako tudi poleti. Redko je priložnost za zahvalo, zato naj hvala odlični ekipi in vsem nastopajočim, ki so sodelovali na snemanju.

 

 

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Projekt 365: vsakdan ujet v fotografije

365 dni, 365 fotografij. Mladi fotografi pripovedujejo celoletno zgodbo s podobami. Na videz preprosta naloga se izkaže za pravi izziv.

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Arhiv novic