Razstava Nova F: tendence v slovenski fotografiji

Nedelja, 1. april 2012

Vabimo vas na razstavo v Fotogaleriji Stolp v Mariboru. Razstavljajo Aleksandra Vajd, ena od letošnjih mentoric na Celje FOKUS, Hynek Alt, Bojan Radovič in Andraž Beguš. Razstava bo na ogled do 11. maja 2012, vstop je prost. Več informacij je na voljo na http://www.galerijastolp.si/nova-f-tendence-v-slovenski-fotografiji.html.

Vir:  Fotogalerija Stolp

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic