Nova številka Digitalne Kamere

Sreda, 24. junij 2009

Izšla je nova, 35. številka revije Digitalna kamera. V reviji, natančneje na 10. strani je predstavljena tudi Poletna fotografska delavnica Celje FOKUS. Na tej strani najdete tudi kupon, s katerim se lahko zainteresirani fotografi delavnice Celje FOKUS udeležite za 150 EUR. Revija Digitalna kamera je naprodaj v vseh bolje založenih trafikah in večjih bencinskih servisih Petrol.

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic