Novo vodstvo FZS

Četrtek, 13. junij 2013

Fotografska zveza Slovenije ima novo vodstvo, predsedovanje je prevzel Ivan Borko iz Foto kluba Proportio Divina iz Gornje Radgone. Podpredsednik zveze je po novem Janez Kukec Mezek iz Fotokluba Ljubljana, tajnik pa Marjan Laznik iz Društva ljubiteljev fotografije Maribor. Nova ekipa si bo ob ostalih aktivnostih prizadevala tudi v dvig kakovosti fotografiranja pri nas. Vsem skupaj želimo dobro luč.

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic