Pokažite svoje delo na Fotoničnih trenutkih

Ponedeljek, 4. april 2016

Celje FOKUS letos sodeluje tudi s Photon – Centrom za sodobno fotografijo, kjer v juniju pripravljajo Fotonične trenutke – Mesec fotografije 2016. Še posebej zanimiv tačas je mednarodni natečaj, ki je namenjen vsem ustvarjalcem s področja avtorske fotografije.

Na natečaj se je treba prijaviti najkasneje do 18. aprila. Izbrana dela ali serije bodo prikazali v sklopu večernih projekcij, ki se bodo v tednu odprtja festivala predvajale v veličastnem ambientu Atrija ZRC na Novem trgu 2 v Ljubljani.

Podrobnosti za prijavo najdeš tukaj.

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Projekt 365: vsakdan ujet v fotografije

365 dni, 365 fotografij. Mladi fotografi pripovedujejo celoletno zgodbo s podobami. Na videz preprosta naloga se izkaže za pravi izziv.

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Arhiv novic