Popust za udeležence katerekoli delavnice Celje FOKUS

Nedelja, 3. marec 2013

Agencija Medias kreativ, ki vsa leta skrbi za grafično podobo Celje FOKUS, v tem mesecu pripravlja zanimive tečaje. Na njih lahko z malo teorije, veliko praktičnih primerov in ogromno vašega sodelovanja s pomočjo večkrat nagrajenih strokovnjakov dobite koristna znanja. Izobraževalne treninge sodobnega oblikovanja pripravljajo vsak torek in četrtek od 17. do 20. ure v dvorcu Mega v Novem Celju.
V sodelovanju z agencijo vsem udeležencev katerekoli fotografske delavnice Celje FOKUS ponujajo 15-odstotni popust, ob prijavi samo navedite, katero leto ste sodelovali na delavnici. Podrobnosti dobite na info@l-n.si ali 031 657 605.

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic