Potopis FOKUS: Fotopisno predavanje Kolumbija in Ekvador

Nedelja, 1. april 2012

Dežele barv in strasti, raznolikosti in nasprotij

V soboto, 21. aprila vas vabimo na fotopisno predavanje o Kolumbiji in Ekvadorju. Potekalo bo od 20. ure v kavarni MCC. Svojo popotniško izkušnjo bosta delila Lana Pavlović in Pavli Platovšek, ki vas bosta popeljala od Andov do Amazonije, od Karibov do Pacifika, od nemirnih vulkanov do peščenih plaž, manjkala pa ne bosta niti kolumbijska glasba in kokin čaj za pokušino.

Vir: Zavod FOKUS

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic