Pregledna fotografska razstava

Sreda, 7. maj 2014
Nagrejenci lanske, 14. celjske fotografske razstave

Nagrejenci lanske, 14. celjske fotografske razstave

Med številnimi fotografskimi priložnostmi, ki jih ponuja Celje, je tudi razstava del članov enega najstarejših slovenskih fotografskih društev, Fotografskega društva Celje. Pregledno razstavo fotografij bodo odprli v četrtek, 15. maja, ob 19. uri v prostorih Železarskega muzeja Teharje.

vir: FD Celje

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic