Preizkusi se v studiu

Četrtek, 21. junij 2012

Studijske luči in ozadja, prožilci, odbojniki in ostale nepogrešljive tehnične pripomočke bomo letos ponudili na Celje FOKUS. Studio bo na voljo vsem, ki so vešči takšnega fotografiranja ali pa želijo le pokukati v svet profesionalcev.
Nadzorovano okolje fotografu omogoča drugačno doživetje, v pomoč pri ustvarjanju bodo tudi mentorji. Ne bomo pozabili na strastne navdušence klasične fotografije, ki bodo lahko svoje filme razvijali v temnici. Tu je še Camera Obscura, ki bo tudi odprla nove perspektive in tehnične priložnosti fotografiranja. Odpravili se bomo še v edinstven stekleni fotografski atelje mojstra Josipa Pelikana, ki deluje v okviru Muzeja novejše zgodovine Celje.

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Projekt 365: vsakdan ujet v fotografije

365 dni, 365 fotografij. Mladi fotografi pripovedujejo celoletno zgodbo s podobami. Na videz preprosta naloga se izkaže za pravi izziv.

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Arhiv novic