Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Petek, 26. maj 2017

Skozi kamero, seveda. Ekipa Celje Fokus se vsak dan bolj intenzivno pripravlja na naše letno ustvarjanje v družbi najambicioznejših avtorskih fotografov, najizkušenješih fotografskih mentorjev in najbolj odštekanih organizatorjev. Si se prijavil/a na že 10. ustvarjalno foto-druženje Celje Fokus? Imamo še nekaj mest in prijave so še odprte.

Od 4. do 8. julija 2017 se bomo ponovno vrgli v kreativni svet avtorske fotografije. Vsi povratniki, ki ste se Celje Fokus udeležili že lani, ste iskreno vabljeni, da se nam pridružite po znižani ugodni ceni 150 evrov. Niti ostali ne boste rabili razbiti prašička, saj je polna cena letošnje 5-dnevne delavnice 190 evrov (za dijake in študente 170). In to za celih pet dni ustvarjanja na polno, skupaj s stanovskimi kolegi in pod budnim očesom skrbno izbranih mentorjev.

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Poleg tega pa na vratu nosimo še ravno prav nadebudno trčene glave, da nam uspe vaše srčne želje izpolniti. Iščete popolnega modela? Prazen družinski bazen? Mogoče poln? Konja? Geometrijo? Plesalko? Poročno obleko?

Vseeno, kajti ni ideje, ki je mi ne bi zmogli izpolniti - imamo vse, kar nimamo, pa zrihtamo. Se vidimo 4. julija!

P.s.: Kmalu z vami delimo še več dobrih razlogov. Ampak to ne pomeni, da lahko odlašajte s prijavo - nikar, mesta se polnijo!

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Projekt 365: vsakdan ujet v fotografije

365 dni, 365 fotografij. Mladi fotografi pripovedujejo celoletno zgodbo s podobami. Na videz preprosta naloga se izkaže za pravi izziv.

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Arhiv novic