Priporočamo Odstrtje

Sreda, 2. april 2014
Brane Žalar v akciji

Brane Žalar v akciji

Fotograf Brane Žalar je tokrat razstavil črno-bele fotografije, ki jih je posnel v zadnjem času. Njegova dela bodo v Kavarni Narodne in univerzitetne knjižnice v Ljubljani odprte do 5. maja 2014. Več o Branetu Žalarju, ki je ”vedno za stvar” in o njegovem delu smo pred kratkim že zapisali TUKAJ.

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic