Promo film Celje FOKUS

Ponedeljek, 21. april 2014

Tokratni kratki film je nekoliko drugačen, kot ste ga bili vajeni v letih doslej. Predstavljamo vam osveženo ekipo mentorjev, da si boste lažje predstavljali, kaj vas čaka na fotografski delavnici. Kaj bi naštevali, naj raje govorijo fotografije in kadri. 
Naj-zahvala vsem mentorjem, ki so v svojem natrpanem vsakdanu našli čas za naše filmske podvige. Posebna hvala Maticu Gabrielu, našemu snemalcu.

Kratki promo film si lahko pogledate na naslednjih povezavah: 

https://vimeo.com/92514567

https://www.youtube.com/watch?v=8212jOMsJ7k

 

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Projekt 365: vsakdan ujet v fotografije

365 dni, 365 fotografij. Mladi fotografi pripovedujejo celoletno zgodbo s podobami. Na videz preprosta naloga se izkaže za pravi izziv.

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Arhiv novic