Razstava Dick Skinners odpira festival

Ponedeljek, 20. april 2015
Tadej Vaukman

Tadej Vaukman

Letošnji Celje FOKUS – festival avtorske fotografije bodo uradno odprli 10. julija 2015, ob 20. uri. Prva razstava uradnega dela festivala bo Dick Skinners fotografa Tadeja Vaukmana v AQ galeriji v celjski umetniški četrti. Na njej avtor predstavlja fotografije zadnjih let, ki so nekakšen epilog njegovega obdobja. Tega bo zabeležil tudi z izdajo istoimenske knjige.

Več o delu Tadeja Vaukmana:
www.tvojanedelja.blogspot.com
www.facebook.com/585zines

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic