Rezerviraj mesto na delavnici

Nedelja, 8. maj 2016

Prijave na fotografsko delavnico Celje FOKUS 2016 so odprte. Mesto na delavnici si lahko rezerviraš tukaj. Delavnico lahko obiščeš med 4. in 9. julijem 2016.

Ni pomembno, ali si že stari prekaljeni maček ali pa delaš prve korake na področju fotografije, pomembno je le, da te zanima delo s fotoaparatom. S pomočjo mentorjev boš ustvarjal fotografske zgodbe.

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic