Sejemski utrinki Celje FOKUS v Novi Gorici

Sobota, 5. april 2014
Ekipa Celje FOKUS v Novi Gorici

Ekipa Celje FOKUS v Novi Gorici

Fotografsko delavnico Celje FOKUS pripravljamo med 14. in 19. julijem 2014. Obiskovalci našega sejemskega prostora so si lahko premierno ogledali kratki film, v katerem predstavljamo prenovljeno ekipo mentorjev, ki jo sestavljajo ugledna imena našega fotografskega sveta, pogovorili so se lahko z nekaterimi mentorji delavnice. Na tretjem fotosejmu smo obiskovalcem omogočili tudi portretiranje z našo Camero Obscuro.

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic