Študij fotografije na visoki šoli

Ponedeljek, 15. junij 2009
Študij fotografije na visoki šoli VIST

Študij fotografije na visoki šoli VIST

Oddelek za fotografijo Visoke šole za storitve po vzoru razvitih evropskih držav razvija izobraževanja na področju fotografije, ki je bilo doslej v Sloveniji zelo zapostavljeno. Na njihovi šoli je mogoč edini visokošolski študij fotografije v Sloveniji.
Več o  visokošolskem študiju fotografije v študijskem letu 2009/2010 lahko izveste na infomrativnem dnevu, ki bo v četrtek, 18. junija 2009 ob 18.30 v prostorih VIST,, na Gerbičevi 51A v Ljubljani.

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic