Celje FOKUS na mednarodnem usposabljanju in mreženju

Sreda, 28. marec 2012

Zavod FOKUS je sodeloval na mednarodnem treningu za mladinske voditelje in organizacije, ki je potekal med 20. in 27. marcem v obmejnem mestu Subotica v Srbiji.

Udeleženci iz Madžarske, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Makedonije, Bolgarije in Slovenije so opravljali usposabljanja za izvajanje mednarodnih projektov, motivacije mladih, promocije prostovoljstva in evropskih tematik. Pomemben del programa je bila tudi predstavitev prisotnih organizacij ter njihovih dejavnosti z namenom pridobivanja partnerjev za izvajanje skupnih mednarodnih aktivnosti v prihodnosti.

vir: Zavod FOKUS

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic