Svet, obrnjen na glavo

Ponedeljek, 21. april 2014

Ekologijo in kulturo povezujejo kolegi iz Celjskega mladinskega centra, ki letos prvič pripravljajo projekt Zeleno Celje v prenovljenem delu mestnega središča. Obeta se živahno dogajanje na Krekovem trgu, kjer boste srečali tudi ekipo Celje FOKUS. Držite pesti za lepo vreme, saj bomo tako lahko vsi skupaj pogledali skozi našo Camero Obscuro in videli svet, obrnjen na glavo. 

Obiščete nas lahko vsak dan od četrtka, 24. aprila do nedelje, 25. aprila 2014, od 10. do 13. ure.
Lokacija:  Krekov trg v središču Celja (nasproti glavne železniške postaje).

Več o projektu Zeleno Celje najdete tukaj.

http://www.mc-celje.si/sl/Dogaja_1/Projekt_Zeleno_Celje/

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Projekt 365: vsakdan ujet v fotografije

365 dni, 365 fotografij. Mladi fotografi pripovedujejo celoletno zgodbo s podobami. Na videz preprosta naloga se izkaže za pravi izziv.

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Arhiv novic